Percussieschool Bracumba

2016

 

Hier vind u:

  1. 1.Hoe gaan de lessen in zijn werk ?

  2. 2.Voor wie zijn de lessen bedoeld ?

  3. 3.Wat zijn de les dagen en tijden ?

  4. 4.Hoe zit het met de kosten ?

  5. 5.Wat als je een keer niet kunt ?

  6. 6.Waar zitten we eigenlijk ?

De lessen worden gegeven één op één, tot kleine groepjes van bij voorkeur niet meer dan 5 mensen. Er kan les worden genomen op een ruime keus aan percussie instrumenten en in diverse stijlen. Drumles hoort ook tot de mogelijkheden, maar gaat altijd één op één. Er is geen leeftijd grens. De jongste leerling nu is zeven en de oudste zestig plus. Toelatings eisen zijn er ook niet. Ik ga er van uit dat je gemotiveerd èn ritmisch bent.

De vaste lesdagen zijn maandag en woensdag. Overdag en vroeg in de avond voor de privé lessen.

De avonden zijn voor de groeps lessen. Lessen op donderdag zijn bespreekbaar.


Een privé les duurt een half uur en kost €17,80. Een groepsles duurt een uur en kost €17,80 per persoon. Je bent verder heel de middag of avond welkom om te neuzen in de vele boeken en DVD’s die aanwezig zijn, te oefenen op electronische instrumenten, of gewoon misschien om anderen te ontmoeten.

We werken hier in blokken van acht lessen. (€142,50) Het lesgeld moet vooraf gestort zijn of evt. contant worden voldaan bij de eerste les. Les nemen om de 14 dagen is bespreekbaar. Kun je een keer niet, zullen we proberen die les in dezelfde week op een andere tijd in te halen. Lukt dat niet, ben je die les helaas kwijt, terwijl je hem wel betaald hebt.

Een proefles kost €10,- Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts € 12,50 (€100,- per blok van acht lessen)

Voor ouders, die samen met hun kind les nemen, geven we een speciale korting. Vanaf septmeber 2012  kost een blok van 8 lessen (ouder/kind) € 200,-

Hier zijn wij  te vinden:


Percussieschool “Bracumba”

Sonseweg 83

5632NB Eindhoven

tel. 040-2410838

email:

percussieschool@me.com

 

De Lessen

Les op Mac (Apple Coach)

Over mij en apple

  1. 1.Door Apple erkend “Certified Pro”, in het authoriseren van DVD’s

  2. 2.Naast musicus, ben ik ook een HBO afgestudeerd Natuurkundige, wat zeker helpt in dit “iLife” tijdperk

  3. 3.Tevens part time (Apple) technicus, o.a. op afroep beschikbaar als medewerker van de Audio Visuele dienst van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.

-Percussie lessen

-Les op Mac (Apple Coach)

            Rechts boven een voorbeeld van een technische les. De techniek besproken is al niet helemaal uit deze tijd meer, maar het filmpje geeft wel nog steeds een indruk van de kracht van het combo Macbook Pro en een iPad. Tevens krijg je een indruk van een technische les, zoals ik die geef.


Na al vele jaren beroepsmatig bezig te zijn geweest met muziek en video op Apple computers verzorgen wij nu ook les op Apple computers en software, en kunnen je op een inspirerende manier en ook nog eens in een inspirerende en creatieve omgeving een degelijke basis geven zodat ook jij snel in staat bent zo optimaal mogelijk gebruik te maken van al het moois wat Apple ons bied.

Apple maakt het zeker zo makkelijk en mooi mogelijk, maar het kan toch altijd nog wel heel veel zijn, wat op je af komt. Mijn kennis, kunde, ervaring en enthousiasme zet ik graag in om deze mooie Apple wereld er snel een te maken die ook voor jou nog maar weinig geheimen zal hebben.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, kom gewoon eens op bezoek. Bellen mag natuurlijk ook (040-2410838).

email: lesopmac@me.com.

 

Percussie lessen

Op lokatie met top (AV) technicus Danny van Spreuwel om de “Jungle Workshop” in beeld en geluid vast te leggen. Een Apple product in de handen van een kundig gebruiker kan werkelijk al je creatieve/technische wensen tot stand laten komen.

Les op Mac

Hierboven een voorbeeld van nieuwtjes zoals die regelmatig op Facebook en Twitter worden gezet. Deel je deze interesse ? Volg ons op:

Voor de drumlessen:

Twee kwaliteits drumstellen staan klaar voor leraar en leerling.

Bovendien staat een uitgebreide electronische (V-Drum) set ter beschikking. Mogelijkheden daarvan zijn zoal:

Direkt opnemen/terugluisteren van wat je gespeeld hebt. Instructie DVD’s op het scherm bekijken. En nog veel meer.

Speciale drumsets, zoals bijv. een zgn. “coctail set” staan ook ter beschikking. Ideaal voor percussionisten !