Percussieschool Bracumba

2016

 

De mogelijkheden

  1. 1.Hier met kleine groepen

  2. 2.Hier met lunch

  3. 3.Op lokatie, voor bedrijven

Een workshop hier in onze eigen ruimte , hoort voor kleine groepen, zeker ook tot de mogelijkheden. De groep moet uit minimaal 5 deelnemers bestaan en mag/kan niet groter als 11 personen. We vragen €17,80 per persoon per uur. Een workshop kan variëren in duur van één tot twee uur. Angelique Schmidt is de contact persoon, om je wensen mee door te spreken.

Je kan ze bellen op 040-2410838

De mogelijkheden

  1. 1.Hier met kleine groepen

  2. 2.Hier met lunch

  3. 3.Op lokatie, voor bedrijven


Je schrijft je in met minimaal 5 mensen.

Om 10.00 uur ontvangen we jullie met koffie en babbelen we samen wat over de opzet van de les,

om 10.30 uur gaan we aan de slag.

om 12.00 uur gaan we lunchen om samen verder te gaan om 13.30

Rond 15.00 sluiten we dan af met een mooi muziekstuk.


De kosten?

€ 42.50 p.p. inclusief lunch

De mogelijkheden

  1. 1.Hier, met kleine groepen

  2. 2.Hier, met lunch

  3. 3.Op lokatie, voor bedrijven

Het is simpelweg leuk om te doen, en méér dan verassend leerzaam en informatief. Een ervaring waar je op andere momenten zeker ook je voordeel van zult hebben.

Vind je dingen leren en ontdekken leuk, dan is deze workshop een goede keuze.

It's not just about moving air by hitting drums

... it's a testimony of your survival ...

... a reflection of where you have been, and where you are going ....

..... and a celebration of who you are today......

that is what you are trying to share ......

Workshops

-Hier met kleine groepen

-Hier, inclusief lunch !

-Op lokatie, voor bedrijven

Hier met kleine groepen

Hier met lunch

Op lokatie, voor bedrijven

Het is sterk mijn geloof, dat om een goed werkende kijk op ons zelf en de wereld om ons heen te creëren, het helpt, om slechts een paar fundamentele natuurkrachten als uitgangs punt te pakken. Je kan het beschouwen als een compressie techniek van onze hersens, er is anders simpelweg véél te veel om waar te nemen (en te doen).

Maar uitgerekend in onze moderne maatschappij, is het heel wel mogelijk, dat je kijk op het grote geheel (én met een goede compressie techniek dus), vertroebeld. Bijvoorbeeld heel begrijpelijk wanneer je eerst lang heb moeten studeren voor een baan. Daarna ook nog eens een flink aantal jaren investeren voordat je goed bent ingewerkt. Zo lang. zo veel informatie verwerken.... alleen al daarvoor.

Het kan heel verfrissend en verhelderend werken om eens vanuit een ander perspectief naar zaken te kijken. Eens met je vaste team werken in een voor iedereen nieuwe discipline. Welnu, trommelen heeft een heel laag instap niveau, en leent zich daar dus uitstekend voor.

De bedoeling is dat we serieus en hard werken om op het eind van de workshop een zinnig en zo mooi mogelijk eindresultaat te kunnen neerzetten, en dit in een voor iedereen nieuwe discipline. De kaarten komen dus weer helemaal anders op tafel te liggen en juist dat maakt het uitdagend en leerzaam.

Ook om deze, nu muzikale, hobbel te nemen moeten we dezelfde aantal fundamentele natuurkrachten onderkennen, en wederom zien te gebruiken tot ons voordeel. En dat is precies waar de aandacht naar uit gaat in deze workshop. Speels en met humor, komen nuttige zaken naar voren.

Er is helemaal niets mis met je eens een keer lekker uit te leven op zo’n trommel. Zeker óók doen. Alleen wanneer dat je enige insteek is voor een djembé of percussie workshop, is onze workshop  niet zo een geschikte keuze.

Een stuk inspiratie voor het tot stand komen van deze workshop was zeker de invloed van de denkwijze van Richard Feynman. o.a. mooi beschreven in dit boek:

Richard Feynman: The Pleasure of Finding Things Out

Bel (040-2410838) of mail ons (percussieschool@me.com) met uw wensen en gegevens zoals aantal deelnemers, tijdsduur, lokatie en u krijgt van ons per ommegaande een prijs opgaaf.

De workshops beginnen vanaf € 375,- (excl.BTW)

Een kompliment, ooit gekregen na een (engels talige) workshop voor 50 veelal hoog opgeleide mensen van verschillende nationaliteiten, was:

.......You are the bridge between the heart and the brain !......

Een opmerking waar ik best trots op ben en dus hier vermeld.

Voor grotere groepen (vanaf 12 mensen) werken wij bijvoorbeeld graag  in onderstaande  sfeervolle ruimte van een collega dans school. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.